Moncofa: Moncofa celebrarà la XXI Setmana de Majors del 20 al 26 de maig


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227326_144115/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 10-05-2024
Moncofa celebrarà la XXI Setmana de Majors del 20 al 26 de maig

Moncofa 10 de maig de 2024. L'Ajuntament de Moncofa organitza, amb la col·laboració de l'Associació de Jubilats i Pensionistes Belcaire i Savia, la XXI Setmana de Majors que es celebrarà del 20 al 26 de maig. 'Des de l'Ajuntament continuem amb la nostra aposta per donar suport i realitzar activitats per a un sector fonamental en el nostre poble com són les persones majors', ha afirmat la regidora de Majors, Maria Teresa Alemany, qui ha afegit que 'esperem una gran participació en totes les activitats programades, tant culturals com esportives'.

Així doncs, Moncofa viurà una setmana plena d'activitats pensades per i per a les persones de major edat de la localitat. Les activitats començaran el dilluns 20 amb la presentació, en el Centre de la Tercera Edat La Murà, de la XXI Setmana de Majors a la qual no faltaran representants de l'organització. A continuació, es procedirà a la inauguració de l'Exposició de Llaços situada en el mercat municipal i a compartir un vi d'honor. Cal indicar que aquesta exposició es podrà visitar del 20 al 26 de maig i en ella han participat el taller de l'Associació de Jubilats i Pensionistes Belcaire, María Castell i Llabors Merche.

El dimarts 21, també en La Murà, se celebrarà el concurs de coques salades i dolces. El dimecres l'activitat es traslladarà durant el matí a la pista de petanca Palafangues per celebrar el campionat de petanca sènior. Ja per la tarda, la festa es concentrarà en La Murà on es disputaran els campionats de guiñote i domino, es lliuraran els premis dels campionats i es degustarà un berenar.

Una excursió lúdic-cultural a Segorbe serà protagonista el dijous 23. Les inscripcions es poden realitzar fins al dia 17 en la primera planta de l'ajuntament.

El divendres el poliesportiu acollirà un matí esportiu. I el dissabte, hi haurà un sopar de migdia amb ball al polifuncional. La inscripció s'ha de realitzar a l'ajuntament abans del 23 de maig. A més, l'Ajuntament posarà les taules i cadires, així com la beguda i un piscolabis.

Les activitats de la XXI Setmana de Majors conclouran el diumenge 26 de maig a la Casa de la Cultura amb l'actuació del grup La Planakanta, que interpretarà cançons de Serrat i altres artistes.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana