Nules: La plutja no impedeix l`ofrena a la Mare de Déu de la Soletat, però sí la processó

Nules | General | 15-10-2018
La plutja no impedeix l`ofrena a la Mare de Déu de la Soletat, però sí la processó

La devoció dels nulers i les nuleres per la seua patrona, la Mare de Déu de la Soledat, ha pogut més que la pluja i a pesar de les condicions climatològiques han participat en l’ofrena de flors, la comitiva ha estat presidida per la reina de la vila, Eva Grande, les dames de la Cort d’Honor i les autoritats locals acompanyats per la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Nules i la Banda Artística Nulense. La processó i el posterior trasllat de la Mare de Déu de la Soledat a la seua capella ha sigut suspès

Nules: Popular,festiva i multitudinària torrà de carn

Nules | General | 12-10-2018
Popular,festiva i multitudinària torrà de carn

El sopar de carn torrà va respondre, un any més als calificatius de multitudinari, festiu i popular. Al voltant de 2.000 persones es van congregar per a sopar i gaudir d'una nit de festa al carrer amb la germanor d'amics i penyistes.

Nules: José Luís García guanya la flor natural dels LXV Florals Vila de Nules

Nules | General | 05-10-2018
José Luís García guanya la flor natural dels LXV Florals Vila de Nules

La Flor Natural dels LXV Jocs Florals Vila de Nules ha sigut per a José Luis García Herrera, l’autor de l’obra que porta per lema Dolç àngel de la mort. El guanyador és veí de la localitat d’Esplugues de Llobregat, i va guanyar la Flor Natural dels LXIII Jocs Florals Vila de Nules celebrats l’any 2016 amb el relat El cor del violí. Nascut l’any 1964 és tècnic quimicoalimentari, poeta, narrador i crític literari; va dirigir la revista El juglar y la luna, va ser membre directiu de l’Acadèmia Iberoamericana de Poesia a Barcelona, i membre fundador dels premis literaris “Ciutat de Sant Andreu de la Barca”. A més, ha publicat més d’una vintena de llibres de poesia. Cal destacar que la Flor Natural és el premi més prestigiós d’aquest certamen literari i està patrocinat per l’Ajuntament de Nules.

Nules: Comienzan en Nules los actos taurinos de las fiestas de la Soledad

Nules | General | 06-10-2018
Comienzan en Nules los actos taurinos de las fiestas de la Soledad

Nules ha comenzado este sábado los actos taurinos de las fiestas patronales en honor a la Virgen de la Soledat con el encierro de vacas de la ganadería de Miguel Parejo, el bou per la vila de la ganadería Hijos de Celestino Cuadri y el toro embolado de la ganadería Agustínez, los dos patrocinados por el Ayuntamiento de Nules.

Nules: La Nit d'Albaes manté la tradició dins les festes de la Soledad

Nules | General | 12-10-2017
La Nit d'Albaes manté la tradició dins les festes de la Soledad

La música ha omplit els carrers de la vila Nules amb la tradicional Nit d’Albades en la qual la Colla de Cant Valencià del Puig de Santa Maria ha delectat els assistents amb les seues cançons dedicades a la Regina de la Vila, dames de la cort d’honor i al poble de Nules.