Nules: Alumnes de la cambra de comerç de València visiten Nules per a assistir a la poda d'arbres del jardí botànic


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/4/171329_100632/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/4/171329_100632/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 17-04-2018
Alumnes de la cambra de comerç de València visiten Nules per a assistir a la poda d'arbres del jardí botànic

L’Ajuntament de Nules ha iniciat una nova fase de poda de l’arbratge del Jardí Botànic Francisco Beltrán Bigorra que forma part de les actuacions de manteniment que es porten a terme al llarg de l’any.

Precisament, en el dia d’avui alumnes del programa PICE de la Cambra de Comerç de València han visitat Nules per a assistir a la poda d’arbres d’aquest espai emblemàtic de la localitat. En total el grup ha estat format per 9 alumnes, menors de 30 anys, que amb aquesta visita han finalitzat la seua formació en treballs d’altura.

Sobre això, el regidor de Parcs i Jardins, Adrián Sorribes, comenta que “per a nosaltres és una satisfacció que els arbres del nostre jardí botànic per les seues característiques i altitud siguen un referent de bones pràctiques per a la realització d’aquests tipus de tallers pràctics”.

El programa en el qual han participat aquests alumnes consisteix en un curs de formació específic en treballs d’altura, principalment, que els permetrà accedir al món laboral. El curs ha sigut impartit per un centre especialitzat de formació industrial que es troba a Paterna.

Tornant als treballs de poda que s’estan realitzant al Jardí Botànic cal ressaltar que és FortAbre, una empresa especialitzada en poda d’arbres de grans dimensions qui els està fent.

El Jardí Botànic Francisco Beltrán Bigorra és un espai natural creat entre els anys 1953 i 1954, i per les diverses espècies d’arbratge que alberga ha sigut objecte d’importants investigacions.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana