Nules: Les obres de remodelació del poliesportiu municipal continuen al ritme esperat


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/5/172507_101629/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/5/172507_101629/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 16-05-2018
Les obres de remodelació del poliesportiu municipal continuen al ritme esperat

Les obres de remodelació del Poliesportiu Municipal continuen al ritme esperat i es preveu que finalitzen el pròxim mes de juny, aquestes actuacions són finançades per l’Ajuntament de Nules amb un import de 229.574,31 euros.

Entre les accions principals que s’estan realitzant es troba la modificació dels accessos de l’entrada principal; s’obriran finestres que donaran a la zona de joc; a més en la zona principal de les grades es modificarà l’accés, s’eliminaran les dues primeres files i es farà accessible. Aquesta actuació permetrà ampliar la zona de joc perquè entre dins la normativa i poder albergar partits oficials. També s’hi instal·laran dos ascensors; es canviarà la lona actual i el paviment, i es posaran mesures de protecció antiincendis a tot l’edifici.

Sobre això, el regidor d’Urbanisme, Adrián Sorribes, comenta que “el projecte està centrat en l’accessibilitat de les instal·lacions principalment ja que presentava moltes deficiències”.

Les obres començaren al mes de març després de l’acord al que l’Ajuntament va arribar amb l’empresa adjudicatària, Telecso SL, “amb aquesta decisió volíem evitar molèsties als clubs i vàrem decidir que les obres comencen al mes de març perquè afectaren el menys possible els campionats que tenen lloc al Poliesportiu Municipal, en breu les instal·lacions estaran preparades per a que puguen ser de nou utilitzades”, assenyala la regidora d’Esports, M. Jesús Gabaldón.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana