Nules: Campanya informativa sobre la targeta verda en el mercat de la platja


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/7/174407_103240/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/7/174407_103240/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 05-07-2018
Campanya informativa sobre la targeta verda en el mercat de la platja

El Consorci Palància Belcaire (CPB) ha informat els veïns i les veïnes de Nules de l’ús i els avantatges que suposa tindre la Targeta Verda, aquesta campanya informativa s’ha desenvolupat hui al mercat de la platja.

Davant d’aquesta iniciativa l’Ajuntament de Nules insta els ciutadans a col•laborar en la correcta gestió dels residus i el seu reciclatge, “en breu s’enviarà als domicilis la nova Targeta Verda que servirà per a aconseguir una reducció en la taxa del rebut del fem”, comenta el regidor de Medi Ambient, Jaume Segura.

Per tant, aquesta targeta es pot utilitzar tant a l’ecoparc de Nules com a la resta d’ecoparcs i ecomòbils de la xarxa consorciada. De manera que totes les persones o empreses que hi vagen a dipositar els residus i porten la Targeta Verda se’ls assignarà una sèrie de punts d’acord amb el tipus de residus i el pes. Així doncs, els punts acumulats seran els que permetran la rebaixa en la taxa del fem.

“Aquesta actuació s’emmarca en la campanya “Si + recicles – pagues” que promou el Consorci Palància Belcaire (CPB) al qual pertany la localitat i amb la qual es pretén sensibilitzar la població de la necessitat de reciclar”, apunta Segura.Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios