Nules: Nules realitza obres d'urgència en el CEIP Lope de Vega


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/12/179832_107798/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/12/179832_107798/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 07-12-2018
Nules realitza obres d'urgència en el CEIP Lope de Vega

L’Ajuntament de Nules està portant a terme unes actuacions d’urgència en les instal•lacions del CEIP Lope de Vega davant el risc d’ensorrament de la tanca exterior de la façana que es troba al carrer de Santa Teresa. En concret, el perill està motivat per la mala qualitat dels materials existents en els pilars i l’oxidació dels elements metàl•lics que formen la tanca.

Una circumstància que la comunitat educativa va comunicar a la regidoria d’Educació, “de seguida vam transmetre aquesta situació al departament d’Obres i Serveis que va fer una avaluació de l’estat que presentava la tanca per a poder actuar. De fet, gràcies a la seua ràpida intervenció s’ha pogut evitar un mal major”, explica el regidor d’Educació, Ramon Canut.

Els treballs es realitza una empresa local i consisteixen en la reparació i reforçament de tots els pilars d’aquesta façana.

“Hi havia un risc tant per als vianants com per a l’alumnat i professorat del centre educatiu, de manera que hem tingut que actuar amb rapidesa per a evitar l’ensorrament de la tanca del col•legi que presentava uns pilars esquerdats”, comenta el regidor d’Obres i Serveis, Adrián Sorribes.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana