Nules: Nules aposta per la continuitat del mercat de Mascarell


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/180888_108702/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/1/180888_108702/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/1/180888_108702/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 13-01-2019
Nules aposta per la continuitat del mercat de Mascarell

En breu traurà el plec de condicions per a renovar-ne la concessió

L’Ajuntament de Nules aposta per la continuïtat del mercat de Mascarell que se celebra cada diumenge en aquesta població emmurallada. Per aquest motiu ha anunciat que treballa en el procediment per a la seua renovació, “en el mes de febrer acaba l’actual concessió, per aquest motiu en breu es publicarà el plec de condicions per a renovar-ne la concessió per a un any més i que les empreses interessades puguen així presentar la seua proposta”, matisa el regidor de Mercats, César Estañol.

El mercat de Mascarell va tornar a obrir les portes el passat mes de juliol amb algunes novetats, com ara la ubicació, ja que es va instal•lar davant la porta principal del municipi, en concret en la zona d’extramurs. Des de la Regidoria de Mercats es destaca que la intenció d’aquesta etapa nova del mercat de Mascarell és que siga rendible i viable, a més també es vol promocionar i dinamitzar Mascarell.

“Hem reactivat el Mercat de Mascarell amb una mescla de tradició com és la venda ambulant i la innovació, ja que s’ha instal•lat en sòl públic. De fet, els mercaders han tornat a apostar en aquest mercat perquè és un mercat que funcionava abans i que es va reprendre amb molt bones expectatives de futur. Per aquest motiu apostem una vegada més per la seua continuïtat. En definitiva, són els mercaders i els visitants els que condicionen la trajectòria del mercat, no l’Ajuntament ni les empreses”, comenta el regidor de Mercats, César Estañol.

A partir de la reobertura d’aquest mercat la població disposa de tres mercats: el tradicional mercat ambulant dels dimecres que se celebra al llarg de tot l’any a Nules; el mercat de la platja que té lloc a la platja als mesos d’estiu, i el mercat de Mascarell previst per a tots els diumenges de l’any.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana