Nules: Nules dona visibilitat a testimonis de dones esportistes


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/183128_110665/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 13-03-2019
Nules dona visibilitat a testimonis de dones esportistes

L’Ajuntament de Nules segueix amb els actes organitzats al voltant de la dona i aquesta setmana el protagonisme és per a la dona esportista. De manera que mitjançant el projecte Supera-t tindrà lloc un esdeveniment inspiracional per a visibilitzar la figura de la dona a través de l’esport i la paraula.

“Tindrem una jornada que unirà els testimonis de dos esportistes que lluiten per complir els seus somnis en un món en què ser dona encara és sinònim d’esforç i superació diària”, comenta el regidor de Polítiques d’Igualtat, Antonio Romero.

En concret, seran Patricia Campos, primera dona pilot espanyola, i Elena Arjona, esportista local les que ens parlaran d’igualtat en el seu àmbit professional. Així doncs, Patricia Campos compartirà amb les persones assistents les seues vivències tenint en compte que és a més de pilot de les forces armades, futbolista i primera entrenadora europea internacional, cooperant a Uganda amb l’ONG Goals For Freedom, i recentment ha sigut nomenada la cinquena dona més influïen en l’esport del nostre país. I per altra banda, Elena Arjoma, contarà també les seues experiències al llarg de la seua trajectòria esportiva.

L’acte tindrà lloc el dijous a les 19.00 hores, a la Biblioteca Municipal José Vicente Felip Monlleó, i comptarà també amb la presència de Chema Lamirán, membre del projecte Supera-t, expert en comunicació, màrqueting esportiu i encarregat de moderar la xarrada.

Per a tancar aquesta jornada es disputarà un partit informal de futbol femení en el camp municipal de futbol obert a totes les dones del municipi, les interessades en participar-hi han d’inscriure-s’hi a l’adreça partido@proyectosupera-t.com

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana