Nules: Adrián Sorribes presenta un programa de govern realista que garanteix una gestió eficient i capaç de continuar millorant Nules


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185280_112499/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/5/185280_112499/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/5/185280_112499/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 15-05-2019
Adrián Sorribes presenta un programa de govern realista que garanteix una gestió eficient i capaç de continuar millorant Nules

El candidat a l'alcaldia de Nules pel PSPV-PSOE, Adrián Sorribes, ha presentat el programa de govern socialista, al qual s'ha referit com ‘una proposta realista que garanteix una gestió seriosa i eficient capaç de continuar millorant Nules i d'atendre les necessitats reals de la ciutadania’.

L'acte de presentació, que ha tingut lloc a la Biblioteca Municipal, ha congregat a companys de partit i simpatitzants, que han volgut conèixer el conjunt de propostes plantejades per als pròxims 4 anys.

Sorribes, que ha estat acompanyat per l'equip de la candidatura, ha desgranat els pilars bàsics del programa socialista, que es recolzen en una gestió econòmica responsable, en les polítiques educatives i d'igualtat, i en les millores referides a l'àmbit d'urbanisme tant en el municipi com a la platja.

‘Aquest programa de govern parla de realitats i no de projectes que sonen molt bé, però que són inviables. Cadascuna d'aquestes propostes està prevista econòmicament, per la qual cosa el nostre programa de govern és la millor opció per a Nules. Durant aquestos 4 anys hem retornat la dignitat a l'Ajuntament de Nules i volem continuar liderant tot allò que queda per fer’, ha manifestat el candidat socialista.

‘El pròxim 26 de maig hem d'aconseguir l'alcaldia, i més perquè el govern d'Espanya i de la Generalitat són també socialistes. En aquestos 4 anys totes aquestes ingerències de les quals alguns parlen només s'han traduït en inversions importants per a Nules amb el Pla Edificant o amb els Fons Feder per a l'adequació dels carrers de Mascarell’, ha conclòs l'alcaldable.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana