Nules: Adrián Sorribes obrirà una Tinença d'Alcaldia en la zona de la platja i un local per a les associacions


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185451_112651/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 19-05-2019
Adrián Sorribes obrirà una Tinença d'Alcaldia en la zona de la platja i un local per a les associacions


El programa de govern contempla també la regeneració de la costa i la defensa de les vivendes de primera línia com a nucli històric, entre altres mesures


Adrián Sorribes, candidat a l'alcaldia pel PSPV-PSOE de Nules, ha incorporat en el programa de govern un paquet de mesures per a millorar el nucli marítim, entre elles la creació d'una Tinença d'Alcaldia de forma permanent, de manera que els ciutadans puguen rebre un millor servei al llarg de tot l'any. Així mateix, també contempla habilitar un local per a ús de les associacions amb la finalitat de potenciar la participació ciutadana i la seva implicació social i cultural.
El programa socialista inclou a més, com a punt prioritari, actuacions efectives de regeneració de la costa i la defensa de les vivendes de primera línia com a nucli històric. ?Són més de 200 veïns afectats per la Llei de Costes i el nostre deure és defensar les seues vivendes, per això ens ocuparem de demostrar que es tracta d'un nucli històric que hem de respectar en la seva integrita?, ha assenyalat Sorribes, qui ha afegit que ?aquesta mateixa setmana el senador nacional Artemi Rallo ha conegut de primera mà la situació que estan vivint els propietaris?.
El candidat socialista a l'alcaldia advoca per dignificar la zona del litoral de Nules mitjançant la construcció d'un passeig marítim en primera línia de costa. A més, el programa de govern també contempla la creació de noves zones d'aparcament públic, la millora de la segona avinguda i la instal?lació de fibra òptica en el tot el nucli urbà.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana