Nules: Finalizada la segona fase de les obres de millora del carrer de Santa Natàlia


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/9/188565_115245/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/9/188565_115245/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 13-09-2019
Finalizada la segona fase de les obres de millora del carrer de Santa NatàliaS’han suprimit barreres arquitectòniques i ampliat voreres amb un import de més de 58.000 euros

El carrer de Santa Natàlia de Nules presenta una imatge totalment renovada després de la finalització de la segona fase de les obres de millora d’aquest vial. En concret, les actuacions han tingut lloc al tram entre el carrer de Ramón y Cajal i de Sant Agustí, i han consistit principalment en la remodelació de les voreres, l’adequació a l’accessibilitat, supressió de barreres arquitectòniques i millora de la seguretat dels vianants.

Aquesta obra ha tingut un pressupost d’execució de 58.503,78 euros que han estat finançats per L’Ajuntament de Nules a càrrec del Fons de Cooperació Municipal de la Generalitat Valenciana.

Així doncs, per a portar a terme aquest projecte s’ha reduït l’amplària de la circulació per la qual discorren els dos sentits del trànsit, amb la finalitat que l’ample siga constant en tot el carrer; s’han ampliat també les amplàries de les voreres amb la intenció d’adaptar-les a l’Ordre VIV/561/210 per la qual es desenvolupa el document tècnic de condicions bàsiques d’accessibilitat i no discriminació per a l’accés i utilització dels espais públics urbanitzats. També s’ha dotat de nou mobiliari urbà, arbres, i s’ha adequat la senyalització viària, tant la vertical com l’horitzontal.

“Amb aquesta actuació s’ha millorat aquest espai públic. S’ha ampliat les voreres existents i suprimit barreres arquitectòniques mitjançant passos de vianants. En els pròxims dies s’acaba d’instal•lar el mobiliari urbà i arbres. Amb aquest tipus d’iniciatives es vol millorar a més la seguretat de les persones i fer els carrers del nostre municipi més accessibles”, comenta l’alcalde de Nules i regidor d’Obres i Serveis, David García.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios