Nules: Els jubilats i pensionistes de Nules celebren la seua festa anual


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190398_116802/1_M1.jpg
Publicidad
Fotografia /Galeria/2019/11/190398_116802/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/11/190398_116802/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 10-11-2019
Els jubilats i pensionistes de Nules celebren la seua festa anualL’Associació de Jubilats i Pensionistes Cantalobos de Nules ha celebrat aquesta setmana la tradicional festa anual que s’ha tancat amb un dinar de germanor que ha tingut lloc hui al Local Multifuncional de la localitat.

Un dinar que ha servit per a fer un reconeixement als socis de 80 anys i donar els premis als guanyadors dels diferents campionats que s’han desenvolupat al llarg d’aquests dies com el de guinyot o parxís. Com cada any la jornada ha finalitzat amb un sorteig de regals i ball.

Aquest acte, precedit d’una missa en record dels socis morts, ha contat amb la presència de les autoritats locals, l’alcalde de Nules, David García, membres de la Corporació Municipal i la reina de la Vila de Nules 2019, Jèssica Gozalbo.

La programació que va començar dilluns passat ha comptat amb diferents activitats com ara bingo, ball o una actuació dedicada a la copla, entre altres.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios