Nules: Nules compta amb vacant d'agent de Policía Local que vol cobrir en comissió de serveis


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/1/192331_118484/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/1/192331_118484/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 16-01-2020
Nules compta amb vacant d'agent de Policía Local que vol cobrir en comissió de serveis

L’Ajuntament està interessat en completar la plantilla per a oferir millor servei a la ciutadania.

L’Ajuntament de Nules compta en l’actualitat amb vacants d’agent de Policia Local que vol cobrir en comissió de serveis per a completar la plantilla. L’idea és cobrir la totalitat de les places per a poder oferir un millor servei i garantir al màxim la seguretat ciutadana.

“Amb aquesta iniciativa volem completar la totalitat de la plantilla pressupostada donant opció a més, mitjançant una comissió de serveis, a aquelles persones que estiguen treballant en altres plantilles de la Comunitat Valenciana i vulguen apropar-se al seu domicili bé a Nules o a altres poblacions del voltant, o simplement que estiguen interessades en formar part de la nostra plantilla”, explica l’alcalde de Nules i regidor de Seguretat i Policia Local, David García.

Aquelles persones interessades en sol•licitar alguna de les vacants poden ficar-se en contacte amb el cap de la Policia Local de Nules o amb l’alcaldia d’aquest ajuntament.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios