Nules: Defensen estratègia provincial per a protegir la costa


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227278_144078/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 09-05-2024
Defensen estratègia provincial per a protegir la costa

El portaveu del Partit Popular a Nules i president local, José Adsuara, ha defensat el front comú creat per Marta Barrachina a Diputació per protegir la costa 'perquè és un objectiu de tots i no entén d'ideologies'.

La reunió mantinguda aquest dimarts al palau de la plaça Les Aules per mobilitzar a alcaldesses i alcaldes de municipis de platja i forjar una estratègia comuna en defensa de les seues platges 'és exemple de la millor política amb el desig d'obtenir la major protecció per al nostre front litoral'.

En opinió d'Adsuara, 'així ho hem defensat sempre a Nules, perquè per damunt de colors polítics està l'objectiu de tot un poble que és preservar les seues vivendes singulars, les de la costa que narren la nostra història com a poblat marítim, i alhora defendre el nostre litoral davant de la innegable acció regressiva que causa l'existència d'un port en la zona nord de les nostres platges'.

Així les coses, 'esperem que la reunió que la presidenta Marta Barrachina mantindrà el 23 de maig amb el secretari d'Estat de Medi Ambient, Hugo Morán, arrodoneixi llum sobre les nostres demandes. Perquè el que estem demanant és d'una banda la protecció que el Senat, amb els vots del PP, demana incorporar a la llei de costes per blindar immobles singulars i, d'altra banda, garantir la inversió que frene la regressió'.

Ambdós objectius han d'encapçalar la defensa de Nules a Madrid 'perquè tots creiem en les nostres platges i volem el millor dels futurs. L'erosió només ens fa mal i la manca de polítiques que protegeixen la costa ens castiga injustament. Cal anar de la mà per garantir l'èxit que es tradueixi en benestar, oportunitats i futur per a les nostres platges', ha manifestat el portaveu del PP a Nules.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana