Onda: PP: El cuatripartit d'Onda demana un nou préstec de més de 600.000 euros per a estudis i mobiliari urbà


 
La Plana al Dia | Onda | General | 27-12-2017
 

El cuatripartit d'Onda s'ha tornat a aliar per a demanar un préstec de 657.540,37 euros en 2018 per a realitzar, entre altres qüestions, estudis tècnics i compra de mobiliari urbà. Una qüestió que el PP ha lamentat ja que “recorda massa al balafiament en els estudis que el PSOE va realitzar abans de 2011 i que van ser tot projectes ficticis, ja que es van pagar projectes d'execució d'obres mai es van realitzar com l'aparcament subterrani del Raval (75.644 euros en el projecte) o el cubrimiento del multiusos (85.743 euros)”, explica el regidor del PP, Salvador Aguilella.

Amb aquests diners, el cuatripartito preveu poder realitzar estudis i treballs tècnics que “no porten a cap part ja que la immensa majoria de les inversions que pressuposten no s'inicien” i preveuen comprar mobiliari urbà. Per al PP “és absurd demanar un crèdit per a no utilitzar-ho tot en inversions reals i que servisquen per a millorar la qualitat de vida dels veïns” ja que “demanar un préstec per a comprar papereres i aquest tipus de coses no ho fa cap administració”.

Una altra de les contradiccions de l'actual equip de govern ha sigut que en 2015 van eliminar el projecte de l'embarcadero del Sitjar que era a punt de començar al maig del 2015 amb recursos propis de l'Ajuntament, quan es va rebre l'autorització de la Confederació H. del Xúquer. De fet, ja estava pressupostat perquè començaren la sobres en 2015 però Huguet i els seus socis ho van impedir, “dins de la seua política de terra cremada amb tot el que venia del Partit Popular” i, ara, han decidit demanar un préstec per a la seua execució.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana