Onda: Onda celebra una jornada per un Nadal sense sexisme ni violència en els joguets


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/12/167141_97256/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Onda | General | 28-12-2017
Onda celebra una jornada per un Nadal sense sexisme ni violència en els joguets

Els més xicotets d'Onda, acompanyats dels seus familiars, han participat aquest matí en la jornada que ha organitzat l'Ajuntament, a través de l'àrea d'Igualtat que dirigeix Asensio Blaya, per a conscienciar a la ciutadania sobre la necessitat d'eliminar el contingut sexista i violent dels joguets.
Sota el lema “Jugant junts construirem un futur millor", aquest matí s'han desenvolupat al Pla una sèrie de tallers infantils que han permès desenvolupar entre la ciutadania ondera una actitud positiva i crítica sobre el consumisme i la publicitat que es genera entorn d'ells, especialment en aquestes dates nadalenques.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios