Onda: El Teatre Mònaco acollirà la nova obra teatral ‘Onda Santa’


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/2/168933_98647/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/2/168933_98647/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 13-02-2018
El Teatre Mònaco acollirà la nova obra teatral ‘Onda Santa’

L'Ajuntament d'Onda, a través de l'àrea de Cultura que dirigeix el tinent d'alcalde Lluís Pastor, ha presentat aquest matí ‘Onda Santa’, una obra “multidisciplinària i inclusiva” que se celebrarà el pròxim 24 de març al Teatre Mònaco i que combinarà teatre, poesia, música en directe i dansa.
Lluís Pastor ha explicat que ‘Onda Santa’ és un projecte “nou, creat a Onda i per a Onda”, amb la qual l'equip de govern demostra una vegada més el seu suport a aquells onders i associacions locals que desitgen dur a terme projectes culturals a la ciutat”. Es tracta d'una obra escrita per l’onder Albert Bellés, a través d'una idea original de la reconeguda actriu local Carme Juan, que explica la història de diverses dones que en els anys 40 lluitaven per salvar a un home condemnat a mort, creant un paral•lelisme amb la figura de Jesús. En aquest sentit, Pastor ha explicat que “tenim la sort de comptar a Onda amb un gran nombre de persones que tenen talent i ganes de realitzar activitats culturals per als onders i veïns d'altres poblacions, per la qual cosa esperem que aquesta nova representació tinga un gran acolliment i es puga repetir l'experiència en pròximes edicions”. A més, Pastor ha afegit que “estem davant un projecte molt inclusiu en el qual no solament participaran actors i actrius professionals de la localitat, sinó també alumnes de l'escola municipal de teatre, de l'escola de dansa, membres de la Unió Musical Santa Cecilia o la SAMVO.
Tant Bellés com Juan han desvetlat durant la roda de premsa alguns detalls d'aquesta obra de teatre, que arrancarà a la Font de Dins i finalitzarà al Mònaco amb la representació d'una processó. A més, tant dins del Teatre com als voltants, es crearà una gran ambientació gràcies a la interpretació de música en directe.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana