Onda: Onda proposa esdeveniments per a tots els pblics per a seguir fomentant el turisme


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2018/6/174107_102976/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 26-06-2018
Onda proposa esdeveniments per a tots els pblics per a seguir fomentant el turisme

L'Ajuntament d'Onda, a travs de l'rea de Dinamitzaci Econmica que dirigeix el tinent d'alcalde, ngel Badenas, ha anunciat l'mplia programaci que es realitzar en la localitat durant els mesos d'estiu i que serviran per a dinamitzar l'economia i incentivar el turisme. Badenas ha explicat que ?un any ms, des de l'equip de govern que dirigeix l'alcalde Ximo Huguet, anem a seguir apostant per donar a conixer Onda i totes les oportunitats d'oci i cultura que ofereix, per a seguir rebent visitants i per a fer que la ciutat seguisca creixent i millorant la seua economia?.
Cal recordar que durant els mesos d'estiu de l'any passat Onda va batre rcords de visites grcies als diferents esdeveniments que des del consistori es van organitzar i a l'alta presncia de la localitat en fires de turisme, com les de Pamplona, Sant Sebasti, Bilbao, Barcelona o Zaragoza. Enguany s'est repetint la frmula per a seguir consolidant aquest sector com un motor important de dinamitzaci i creador de llocs de treball. En aquest sentit, el tinent d'alcalde tamb ha destacat que, ?com a novetat, enguany, Onda estar present en la Fira de Turisme de la Ciutat de les Arts i les Cincies, que se celebrar del 8 a l'11 d'octubre, i que tindr un punt d'informaci perqu tots els interessats coneguen les diferents i variades opcions que t la ciutat, tant per la seua riquesa histrica i cultural com pel seu patrimoni natural?. Aix, des del consistori es continua treballant en la lnia de consolidar la marca Onda com una destinaci turstica que ofereix mltiples opcions cara l'poca estival.
D'aquesta manera, al juliol se celebrar a Onda el festival ?3+1 Intertrnsit?, on els artistes podran exposar i realitzar les seues obres en diferents cases del centre histric de la localitat. Aquest festival celebra enguany la seua tercera edici i cada vegada sn ms els artistes, tant locals com d'altres ciutats, i els vens en general, els que mostren el seu inters per tota la programaci que es realitza entorn de la cultura i l'art.
A ms, la ciutat donar la benvinguda a l'agost amb les festes al patr. El romiatge del Salvador acull cada any a milers de vens i visitants que pugen a l'ermita a demostrar el seu fervor. Amb motiu de les festes patronals, enguany Onda acollir el concert de Miguel Poveda, un dels artistes ms importants del flamenc a Espanya que est recorrent mig mn amb el seu tour ?EnLorquecido?. El concert ser el 4 d'agost i les entrades ja poden comprar-se en www.ticketmaster.es.
Com ja s tradici, a l'agost Onda es viur la histria amb la celebraci de la seua Fira Medieval. Cada any, el castell i el centre histric de la localitat s'engalana per a viatjar al passat i rebre a milers de turistes. Concerts de msica antiga, torneig de cavalls, espectacles de mgia o tallers infantils formaran part d'un programa variat que conjuminar desenes d'activitats per a pblic de totes les edats. A ms, ja al setembre, se celebrar la Fira de Sant Miquel, un esdeveniment que combina compres, gastronomia, desfilades solidries, msica i tallers per a grans i xicotets, i que ser la bestreta de la Fira d?Onda, que enguany compleix la seua 150 aniversari i que s, cada any, un gran aparador de la ciutat pels milers de visitants que rep.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana