Onda: Diego d'Onda el més destacat de la provincia de Castelló


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/9/176537_105099/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/9/176537_105099/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 10-09-2018
Diego d'Onda el més destacat de la provincia de Castelló

De nou el jove ondense es notícia en la premsa provincial, que destaca la bona labor de las escoles de pilota de Castelló, que por primera vegada en tota la història dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, quatre jugadores provincials han aconseguit ser campiones a nivell autonòmic.
I fan referència al jove jugador ondense com el més destacat, ja que es l'únic que en els últims anys ha aconseguit la màxima titulació autonòmica en diverses modalitats i fan especial menció dels títols aconseguits en esta temporada per Diego, ja que milita en la categoria CADET, una de les més complicades por l'alt nivell de joc dels jugadors que la composen i sobretot por ser Diego jugador de primer any i haver-se enfrontat durant tota la temporada en totes las finals contra jugadors de segon any cadet.
Pel que fa a la segona jornada del campionat de galotxa, aquest cap de setmana hi han hagut resultats dispars.
El CPV ONDA A s'enfrontava a casa al CPV Pobla de Vallbona A i a pesar de realitzar una bona partida, no van poder en cap moment amb l'equip visitant, que contava entre les seues files amb un jugador de màxim nivell, com és Zarzo, que va marcar la diferència al llarg de tota la partida.
El CPV ONDA D havia de jugar en Torrent, però la pluja caiguda a València va fer que no es poguera jugar en el Trinquet descobert de Torrent i es traslladara la partida a Onda. Ací els visitants també van aconseguir emportar-se la partida, a causa de la superioritat mostrada en totes les seues línies.
I finalment es va disputar el derby local que va enfrontar al CPV ONDA C contra el CPV ONDA B; partida que comptava amb una gran espectació, a causa de la gran igualtat d'estos dos equips i que no va defraudar al nombrós públic assistent, que en tot moment va animar amb els seus aplaudiments els espectaculars “quinzes” de la partida; arribant al final de la mateixa amb un marcador de 65-65 i amb diverses alternatives en l'últim joc que va poder haver caigut de qualsevol costat, però que en esta ocasió es va decantar del costat de CPV ONDA C.

Resultats 2na Jornada:
CPV ONDA A 55 - CPV Pobla de Vallbona A 70
CPV ONDA D 35 - CPV Torrent G 70
CPV ONDA C 70 - CPV ONDA B 65

Pròxima jornada:
CPV Massalfassar D - CPV ONDA A
CPV Pobla Vallbona D - CPV ONDA B
CPV ONDA C - CPV Pobla Vallbona E (Trinquet d'Onda. Dissabte 15 Set 17,30 h)
CPV ONDA D - Amics Pilota Chilches D (Trinquet d'Onda. Dissabte 15 Set 16,30 h)


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana