Onda: Onda inicia els estudis per a desdoblegar l'avinguda Montanejos i canalitzar la Rasa Sala


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/10/177896_106235/1_M1.jpg
Publicidad
Fotografia /Galeria/2018/10/177896_106235/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 17-10-2018
Onda inicia els estudis per a desdoblegar l'avinguda Montanejos i canalitzar la Rasa Sala

L'Ajuntament d'Onda ha començat l'estudi per a la redacció del projecte del desdoblament de l'avinguda Montanejos que també contempla la canalització de la Rasa Sala i la creació d'una part del carril bici urbà. L'alcalde d'Onda, Ximo Huguet, explica que “aquest estudi que està en fase de redacció per part del departament d'Urbanisme, que dirigeix la regidora Marta Piquer, és molt important per a la localitat, ja que va a permetre millorar la circulació en la zona, així com facilitar el desplaçament sostenible en mitjans com la bicicleta. A més, l'actuació a la Rasa Sala va a permetre evitar futurs problemes amb les pluges torrencials que es puguen originar en aquesta zona i millorar la canalització de les aigües pluvials”.
L'alcalde ha destacat que “el desdoblament de l'avinguda Montanejos i les actuacions relacionades amb açò van a estar subvencionats amb els Fons Feder de la Unió Europea gràcies a l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrada (EDUSI) que desenvolupem al principi de la legislatura i que va a suposar una inversió de 5 milions d'euros en la transformació d'Onda. Estem molt satisfets perquè vam demostrar que amb aquestes inversions tenim una altra forma de fer Europa i una altra forma de fer Onda, més sostenible i innovadora i sempre amb la vista posada a millorar la qualitat de vida de la ciutadania”.
Els primers passos per a la redacció d'aquest projecte, que després es licitarà per a l'adjudicació de les obres, han sigut dur a terme l'estudi de la zona gràcies al georradar que ha identificat les canalitzacions que es milloraran amb la canalització de la rasa. Així mateix, quant al carril bici urbà, que és un altre dels projectes que es desenvoluparan gràcies als fons europeus, la idea és que estiga comunicat amb el qual ja existeix a l'avinguda Serra d’Espadà perquè facilite el transport amb bicicleta per dins d'Onda. L'alcalde conclou dient que “són projectes de gran importància en la localitat i que van a anar a poc a poc canviant a millor la fisonomia de la nostra ciutat perquè el dia a dia dels onders siga cada vegada millor”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios