Onda: Onda renova el conveni que assegura el subministrament d'aigua a totes les famlies


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2018/12/180465_108318/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 27-12-2018
Onda renova el conveni que assegura el subministrament d'aigua a totes les famlies

L'Ajuntament d'Onda i FACSA han renovat un any ms el conveni de col?laboraci per a assegurar el subministrament d'aigua a famlies onderes en situaci de vulnerabilitat. A travs d'aquest acord, totes dues institucions estableixen els termes de col?laboraci per a coordinar i agilitar el pagament d'ajudes municipals d'emergncia social atorgades a les persones en situaci de vulnerabilitat econmica pels deutes contrets en relaci amb el subministrament d'aigua potable, a fi d'evitar l'existncia a Onda de llars que manquen d'aquest b bsic i imprescindible. En aquest sentit, l'alcalde Ximo Huguet ha destacat que ?d'aquesta manera complim amb varis dels nostres objectius, com gestionar serveis de qualitat per als onders, treballar pel benestar integral de les persones i assegurar el seu desenvolupament, autonomia i integraci social, especialment cap a les persones en situaci de dependncia. Tenim clar que volem construir la ciutat entre tots, generant oportunitats perqu els vens puguen desenvolupar el seu projecte en la nostra localitat amb totes les garanties i intentant, en la mesura de les possibilitats del consistori, gestionar eficientment per a augmentar la qualitat de vida de la ciutadania?.

s per aquest motiu que ?des del consistori concedim ajudes econmiques d'emergncia social a les persones en situaci de vulnerabilitat per a evitar el cost de subministraments bsics com el de l'aigua i, a tal fi, FACSA i l'Ajuntament arribem a un acord per a facilitar aquest tipus de pagaments a les famlies onderes que pitjor l'estan passant?. Huguet ha destacat que la pobresa energtica s una de les prioritats de la regidoria que dirigeix la tinent d'alcalde de Poltica Social, Mari Carmen Aguilella, i ha explicat que des de l'entrada de l'actual equip de govern ?s'avalua les circumstncies de necessitat de manera individual per a determinar les persones que finalment passen a ser beneficiries de les ajudes municipals.

Per la seua part FACSA, evitar la suspensi del subministrament d'aigua potable sense aplicar crrec per demora des que reba la comunicaci per part de l'Ajuntament. D'aquesta manera, es mant el subministrament fins que l'ajuda haja sigut tramitada?. El conveni signat amb FACSA en 2016 ha evitat talls en el subministrament d'aigua a Onda a famlies onderes en els ltims dos anys, una dada que segons l'alcalde ?avala la necessitat de mantindre el programa de lluita contra la pobresa, demostrant una vegada ms la nostra voluntat d'ajudar els vens d'Onda que ms el necessiten?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana