Onda: Onda inicia la reforma del recinte firal i de la plaça Madrid amb empreses locals


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/180827_108648/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/1/180827_108648/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 11-01-2019
Onda inicia la reforma del recinte firal i de la plaça Madrid amb empreses locals

• A més, amb la subvenció aconseguida del Pla 135 es renovarà la zona de la plaça 8 de març

L'Ajuntament d'Onda ha posat en marxa les obres de reforma del recinte firal i de la plaça Madrid amb la contractació de diverses empreses i professionals locals i de la zona d'influència de la ciutat. L'alcalde d'Onda, Ximo Huguet, i la regidora d'Urbanisme, Marta Piquer, han visitat l'inici d'aquestes obres que es duran a terme amb la subvenció del Pla 135. Huguet ha destacat que “són xicotetes obres que milloraran el dia a dia dels onders. La política d'aquest equip de govern sempre ha sigut dur a terme actuacions reals en contra de les grans obres faraòniques que no reporten cap augment en la qualitat de vida de la ciutadania”.
Així, a la plaça Madrid s'acabarà la segona fase amb circuits de pas, una zona enjardinada i amb arbres i amb la instal•lació de bancs, papereres, una font i una zona de tendals per a l'àrea de jocs infantils. A més, en l'adequació del recinte firal, es realitzaran labors de manteniment en la caseta existent i es crearà una zona nova per als jocs infantils, així com es procedirà a la instal•lació de papereres, bancs i s'actuarà repoblant amb nous arbres en la zona. D'altra banda, en breu començarà el projecte de renovació de la plaça 8 de març, amb la finalització de la illeta i els jardins, instal•lant més zona d'aquest tipus a la muntanya i duent a terme un clos de la zona de workout. Totes aquestes obres se subvencionaran amb els 150.000 euros que s'han aconseguint de la Diputació de Castelló dins del citat Pla 135.
Finalment, l'alcalde ha explicat que “és molt important per a nosaltres que aquestes actuacions les duguen a terme empreses i professionals de la localitat o amb molta incidència a Onda, ja que això significa un impuls a la nostra economia i pot arribar a veure's traduït en la creació de llocs de treball. Des que iniciem la legislatura hem treballat amb la prioritat de l'ocupació, encara que sabem que no és una competència purament municipal. Per això, farem tot el que estiga a la nostra mà per millorar la situació i que tots els onders puguen tindre oportunitats sense eixir d'Onda”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana