Onda: Huguet (PSOE) incompleix la seua promesa de governar sense assessors i gasta més de 175.000 euros


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/181981_109671/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 11-02-2019
Huguet (PSOE) incompleix la seua promesa de governar sense assessors i gasta més de 175.000 euros

La proposta estavella de l'avui alcalde va ser que governaria sense assessors però la realitat li desmenteix

L'alcalde socialista Ximo Huguet segueix incomplint la seua paraula. La seua proposta 'estrela' en les passades eleccions va ser governar sense assessors. No obstant açò, la paraula de l'alcalde ?ha demostrat que no val gens perquè porta ja gastats 175.000 euros amb una contractació a dit? al que cal sumar ?altres fórmules que han engegat i que suposen més despesa per a assessorar a l'alcalde?.

La regidora del PP, María Prada de Conflent, considera que ?no és criticable el fet que l'alcalde tinga una assessora perquè entenem que el volum de treball d'una alcaldia com la d'Onda requereix de personal qualificat, la qual cosa és criticable en aquest cas és que prometa una cosa i gens més arribar a governar, faça el contrari?.

De fet, Huguet va centrar la seua campanya política en aquesta promesa ?i ha sigut la primera a incomplir?. A més, la responsable popular adverteix que aquest comportament implica ?que ha mentit en la campanya electoral i que ara, cada decisió que pren va en contra del que s'havia compromès amb els ciutadans d'Onda?. A més, ?amb el silenci còmplice de la resta de membres de l'acord de govern els qui segueixen en el pacte en contra de les seues pròpies promeses?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana