Onda: El PSOE d'Onda menteix i recaptarà més de 35.000 euros per la taxa del cementeri


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/182175_109841/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 16-02-2019
El PSOE d'Onda menteix i recaptarà més de 35.000 euros per la taxa del cementeri

Huguet i els seus socis enganyen als ondenses i canviar la partida pressupostària però mantindran la recaptació per a aquest exercici

El PSOE d'Onda ha tornat a mentir als ciutadans. En aquesta ocasió es tracta d'un anunci fals respecte a la taxa del cementeri ja que els socialistes han assegurat que l'han eliminat però en els propis pressupostos es contempla una recaptació de 35.888,34 euros.

Per al regidor del PP, Ramón Sebastián, adverteix que no es tracta d'un fet opinable ?sinó que qualsevol pot accedir a la comptabilitat de l'Ajuntament i comprovar que ells contemplen recaptar aquests diners?. El regidor adverteix que ?l'única cosa que han fet ha sigut canviar la partida de lloc i tractar de mentir als onders?.

Sebastián considera que ?mentir en assumpte com és la taxa del cementeri ens sembla, com a poc, de molt mal gust? i ha lamentat que ?l'esquerra a Onda l'única cosa que ha fet fins al moment ha sigut augmentar els impostos? a tots els onders.

De fet, no solament han pujat la valoració cadastral amb un decret de l'alcalde al primer mes d'entrar a governar, la qual cosa ha suposat un increment de diversos impostos lligats (des de l'IBI a les plusvàlues), sinó que han incrementat un 20% la taxes de residus. ?La seua política és mentir, no fer gens i pujar els impostos?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana