Onda: Carmina Ballester garanteix els concerts gratuïts per Fira d?Onda


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/183305_110811/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 19-03-2019
Carmina Ballester garanteix els concerts gratuïts per Fira d?Onda

Els populars lamenten que el PSOE ni tan sols hagi consultat amb el Consell de Festes els concerts para dins de 7 mesos

La candidata del Partit Popular per Onda, Carmina Ballester, ha garantit que quan el PP governi la localitat d'Onda els concerts de Fira seran gratuïts. ?Hem d'apostar pels millors concerts i per tenir grups de primer nivell, però el nostre compromís és que siguin gratuïts per als veïns d'Onda?.
I és que el PSOE d'Onda ha decidit anunciar els concerts de Fira, malgrat que falten més de 7 mesos, buscant un criteri plenament electoral. Per a Ballester ?el problemàtic és que són concerts amb un cost bastant elevat pels ondenses i que, el més greu: no han consultat amb el Consell de festes?.
Per a Ballester ?el nostre compromís passa per tornar a situar a Onda en el primer lloc a nivell cultural i comptar amb els millors espectacles però, sobretot, fer-ho de forma consensuada i amb diàleg?.
De fet, des que governa el PSOE a Onda s'ha retrocedit molt en participació ciutadana i el cas del Consell de Festes és un exemple ja que no se'ls consulten les decisions des de fa molt temps, solament se'ls comuniquen una vegada preses.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana