Onda: Onda torna a destinar 30.000 euros a mantindre el menjador social


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/4/184149_111543/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 13-04-2019
Onda torna a destinar 30.000 euros a mantindre el menjador social

? El consistori signa un conveni amb la 'Parroquia San Bartolom' per a continuar protegint a menors i ciutadans que s'estiguen en una situaci desfavorable

L'Ajuntament d'Onda, a travs de l'alcalde, Ximo Huguet, ha renovat de nou el conveni amb la 'Parroquia San Bartolom' que permetr oferir el servei gratut de menjador social dirigit a menors de 12 i 18 anys i a persones en situaci d'exclusi social derivades dels Serveis Socials de l'Ajuntament. Per a aix, el consistori destinar 30.000 euros a aquesta entitat que s'encarrega de gestionar el servei. Huguet explica que ?l'rea de Poltica Social, que dirigeix la tinent d'alcalde Mari Carmen Aguilella, un any ms, continua fomentant la inclusi social i treballa per millorar la qualitat de vida dels ciutadans onders. A ms, amb aquesta iniciativa, des del consistori pretenem promoure la importncia dels hbits alimentaris com a part fonamental d'una adequada nutrici, amb una dieta correcta, que consciencie als menors i les seues famlies de la importncia d'estar ben alimentats?.
Per aquest acord, la parrquia es compromet a destinar l'ajuda aprovada a la gesti del citat menjador situat en la seu de l'associaci al carrer San Fernando, nmero 3, de la localitat, rebent a les persones derivades des de l'Equip Social Base de l'Ajuntament. Aix mateix, existeix el comproms de col?laborar en els programes de voluntariat del consistori i participar en les campanyes d'aquest relacionades a fi del conveni.
Aquesta iniciativa se suma a altres actuacions prioritries de l'equip de govern de prevenci, inserci i promoci social dirigides a impedir les situacions d'exclusi social en les seues diverses manifestacions. En aquest sentit, l'alcalde ha recordat que ?mantenim el nostre comproms de continuar millorant els Serveis Socials, anteposant la protecci dels menors i els ciutadans que es troben en una situaci ms desfavorable a altres qestions, subvencionant la labor que realitza diriament la 'Parroquia San Bartolom' de garantir serveis de primera necessitat?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana