Onda: La Pasqua d'Onda aconsegueix una gran participació en els seus primers dies


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/4/184415_111765/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/4/184415_111765/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/4/184415_111765/3_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/4/184415_111765/4_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 22-04-2019
La Pasqua d'Onda aconsegueix una gran participació en els seus primers dies


• Els actes continuen els pròxims dies amb activitats als parcs de la Ceràmica, el 8 de març i l'ermita del Salvador
• Uns 150 menors de la localitat es beneficien també de les activitats de l'Escoleta de Pasqua que organitza el consistori
La programació de Pasqua de l'Ajuntament d'Onda ha tingut un gran èxit de participació durant els primers dies, malgrat al mal temps. Centenars de famílies no han volgut perdre's el primer cap de setmana d'actes com el festival Ple de Titelles i les activitats que estaven previstes realitzar-se a l'ermita del Salvador, però que amb el mal temps s'han traslladat al Pavelló Víctor Cabedo. A més, la Cova de l’Algepsar també segueix amb un gran nombre de visites que se sumen a les 600 que va collir el cap de setmana previ a la Setmana Santa. I el Col•lectiu Sonora i la Pasqua Taurina han acabat de completar l'àmplia programació que ha planificat el consistori, amb música i bous. L'alcalde d'Onda, Ximo Huguet, explica que “Onda està demostrant ser una ciutat per a viure experiències i gaudir amb diferents ofertes d'oci per a tots els públics, atraient també persones de poblacions pròximes a gaudir d'aquests dies de vacances” i anima a “continuar assistint als diferents actes organitzats”.
El Pavelló Víctor Cabedo ha rebut a multitud d'onders durant aquests dies on s'han dut a terme activitats infantils com tallers de pintura de cares, inflables, hoquei, gimcanes i també rocòdrom, entre moltes altres. Els pròxims dies hi ha organitzades diverses activitats als parcs si la climatologia ho permet. Demà hi haurà tallers de pintar cares i globoflexia, inflables, una activitat de Wipe Out i muntaran una mini plaça de bous al Parc de la Ceràmica. Les mateixes activitats es realitzaran el 24 d'abril a la plaça 8 de març. I el diumenge 28, a l'ermita del Salvador, existirà una zona de ball, tallers de manualitats, de maquillatge, esports de malla o jocs de taula i tradicionals en horari de 17 a 20 hores.
Ximo Huguet ha destacat que “el consistori ha comptat amb les empreses locals per a organitzar totes les activitats. Divertwin, Esportoci, Animatrix i Sargantana Aventura són les encarregades de dinamitzar la ciutat. A més, diferents col•lectius de la ciutat també han participat en l'organització de l'agenda de Pasqua” i afig que “d'aquesta manera es dinamitza l'econòmica i el creixement local, demostrant que Onda compta amb un gran patrimoni cultural i natural”.
Així mateix, la Escoleta de Pasqua que organitza el consistori reuneix durant aquestes celebracions a uns 150 menors de la localitat amb la finalitat de facilitar a les famílies onderes la conciliació laboral i familiar en el període vacacional. L'Ajuntament torna a posar en marxa aquest servei que, gràcies a les millores que el consistori ha anat incloent, ha ocupat totes les places oferides. L’Escoleta, que està dirigida a xiquets i xiquetes de P3, P4 i P5 d'Infantil i tots els cursos de Primària, es desenvolupa en aquesta edició al CEIP Mestre Caballero en horari de 9.00 a 13.00 hores, amb possibilitat d'ampliar-ho amb el servei d'acolliment matutí des de les 7.45 hores i el vespertí fins a les 14.00 hores. Així mateix, es posa a la disposició de les famílies un servei de menjador. Gràcies a aquest servei, els joves onders participen en tallers, i gaudeixen de jocs i diversió durant les vacances.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana