Onda: Ximo Huguet: ?Res está decidit. El vot al PSOE garanteix un projecte de futur per a Onda?


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185670_112839/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/5/185670_112839/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 24-05-2019
Ximo Huguet: ?Res está decidit. El vot al PSOE garanteix un projecte de futur per a Onda?




? ?El diumenge hem d'omplir les urnes de roses. Onda ha de mirar al futur, no pot donar ni un pas enrere?, ha manifestat l'alcaldable socialista en l'acte de tancament de campanya



Ximo Huguet, el candidat a la reelecció de l'alcaldia d'Onda pel PSPV-PSOE, encara la jornada de reflexió prèvia a les eleccions municipals del diumenge amb sensacions positives després del desenvolupament de la campanya. ?Arribem al diumenge amb les millors perspectives, perquè aquestos dies de campanya hem rebut moltes mostres d'afecte dels onders i a peu de carrer hem pogut explicar el projecte que conduirà a Onda al millor futur?, ha assenyalat Huguet.

En aquesta última jornada de campanya els socialistes han celebrat l'acte de tancament de campanya en el Casal Jove, on l'alcaldable socialista ha agraït a companys i simpatitzants el treball realitzat aquestos dies i ha fet una crida a la mobilització ciutadana. ?Res està decidit, el vot al PSOE garanteix un projecte de futur per a Onda. El diumenge hem d'omplir les urnes de roses. Onda ha de mirar al futur, no pot donar ni un pas enrere?, ha recalcat.

Així mateix, el candidat ha apel?lat a la ?gestió eficient i responsable? d'aquesta legislatura i a ?la transformació que experimentarà Onda en els pròxims 4 anys de la mà dels socialistes?. La inversió de 5 milions d'euros dels Fons Feder, el pla de rehabilitació del centre històric, la millora de les instal?lacions educatives, el Pla de Millora de Barris o el desenvolupament del Pla Estratègic Industrial són alguns dels punts més destacats del programa de govern.

En l'àmbit econòmic, Huguet ha posat en valor els resultats obtinguts. ?Els socialistes hem retornat la dignitat a l'Ajuntament reduint el deute dels 5 a menys de 2 milions. I a més, ho hem fet rebaixant i suprimint impostos, sense demanar ni un préstec i mantenint la qualitat i quantitat dels serveis prestats als ondenses?, ha explicat, a més de referir-se a les xifres de reducció de l'atur del 30 al 14% i a l'obtenció de més de 10 milions d'euros en inversions d'altres administracions.

?Tenim molts reptes per davant, i la construcció de la residència de majors serà un dels prioritaris. La creació de l'Oficina de la Dona, el Pla d'Habitatge Jove, l'augment de les aules de 2 anys... Continuarem centrats en el benestar de les persones i, en aquest sentit, només el projecte col?lectiu dels socialistes és capaç de garantir el millor futur per a tots i totes?, ha conclòs Huguet.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana