Onda: Empreses ondenques col·laboraran en la construcció del parc dels planetes


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227041_143908/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/5/227041_143908/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 04-05-2024
Empreses ondenques col·laboraran en la construcció del parc dels planetes

L'Ajuntament d'Onda està fent realitat un projecte emblemàtic que va anunciar a la passada edició de Cevisama: el parc dels planetes. Una característica destacada d'aquesta iniciativa és el seu enfocament col·laboratiu i solidari, ja que els materials ceràmics seran donats per empreses locals i els planetes seran confeccionats en trencadís de forma artesanal pels usuaris del Centre Ocupacional El Molí, per les mateixes mans que van revestir l'espectacular túnel d'entrada a la ciutat.

En aquest sentit, l'alcaldessa, Carmina Ballester, ha començat una sèrie de visites a les empreses que s'han interessat a col·laborar en el projecte, com és el cas de Monopole i RealOnda aquesta mateixa setmana. Ballester ha destacat la importància d'aquesta col·laboració per embellir Onda i crear una experiència ceràmica única per als seus ciutadans.

L'actuació del parc dels planetes forma part del pla d'embelliment urbà Onda Bonica i es durà a terme en un terreny de 590 m² a l'Avinguda Luxemburg. L'objectiu és recrear de forma tridimensional el sistema solar complet amb el sol i els vuit planetes, fomentant l'aprenentatge i la diversió dels nens.

'Onda Bonica' busca promoure l'accessibilitat i destacar la ceràmica local com a element central en totes les seves obres. Des de l'any 2019, el govern municipal ha dut a terme diverses actuacions d'embelliment a la ciutat, reflectint el seu compromís amb la millora contínua de l'entorn urbà i la promoció del talent artístic local.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana