Onda: Onda celebra el Dia d'Europa amb una crida a la unitat i la cooperació


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227281_144081/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/5/227281_144081/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 09-05-2024
Onda celebra el Dia d'Europa amb una crida a la unitat i la cooperació

La Plaça El Pla d'Onda s'ha vestit de gala per commemorar el Dia d'Europa. L'acte institucional ha comptat amb la lectura del manifest per part de l'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, qui ha destacat la importancia de la Unió Europea i el paper fonamental que juga a la vida dels ondencs.

'En aquest Dia d'Europa, des d'aquesta ciutat mil·lenària fem una crida per renovar el nostre compromís amb aquests valors. Hi ha reptes que només podem superar junts: des de crisis econòmiques fins a pandèmies, des de la desigualtat fins a la intolerància. Però amb unitat, solidaritat i cooperació, podem convertir aquests reptes en oportunitats, podem construir un futur en què cada europeu i europea pugui assolir el seu màxim potencial' ha manifestat la primera edil.

La Unió Musical Santa Cecília d'Onda ha deleitat els presents amb una emocionant interpretació de l'Himne d'Europa, mentre que la Policia Local ha procedit a l'encentament de la bandera europea, simbolitzant el compromís del municipi amb els valors i principis de la Unió Europea.

A més de l'acte protocol·lari, els assistents han tingut l'oportunitat de visitar una taula informativa, on l'Ajuntament ha proporcionat detalls sobre els projectes europeus realitzats a la localitat, com el passeig del Riu Sonella, La factoria cultural La Campaneta o l'Avinguda País Valencià, entre altres. També s'han compartit plans futurs, com l'ambiciós projecte del Pulmó Verd, que contribuirà al desenvolupament sostenible i al benestar d'Onda.

Per la vesprada, el Raval de Sant Josep es convertirà en l'escenari perfecte per a un contacontes destinat a famílies i xiquets. Aquesta activitat promet una vesprada plena d'històries fascinants i diversió per a tots els assistents.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana