Orpesa: La candidata socialista d'Oropesa, María Jiménez, assegura que l'alcalde Rafael Albert, del PP, també fa electoralisme amb la residència per a persones majors


 
La Plana al Dia | Orpesa | General | 25-10-2018
 

La candidata del PSPV-PSOE a l'alcaldia d'Orpesa, María Jiménez, ha denunciat que l'alcalde de la localitat, Rafael Albert, del Partit Popular, també utilitza amb finalitats electoralistes la construcció de la futura residència per a persones majors. Considera "lamentable" que Albert, que ja va ser alcalde en 1995, "no haja fet res durant els quatre mandats ininterromputs que porta al capdavant de l'Ajuntament des de 2003, per a impulsar un projecte que és vital per al nostre municipi".

Afig que amb la residència està ocorrent el mateix que ja va denunciar fa algunes setmanes amb la Biblioteca, "que l'alcalde, a més córrer, quan només queden 7 mesos per a les eleccions, anuncia el desbloqueig d'un projecte que durant llargs anys va ser incapaç de dur a terme".

I és que la gestió de Rafael Albert i del seu equip de govern durant els últims 15 anys "ha consistit a vendre fum periòdicament, i a l'hora de la veritat, no fer res".

Per això, explica, "el Grup Socialista va decidir recolzar en el ple del passat mes d'agost la modificació de crèdit plantejada per l'alcalde per a fer una reserva de fons que permeta escometre un projecte tan necessari com aquest".

Un suport que el PSPV-PSOE va oferir "malgrat els molts dubtes generats al llarg del procés". De fet, "ens sembla que adquirir els terrenys de l'antic càmping Els Ametlers per 1,4 milions d'euros resulta massa car, però considerem que ha arribat el moment de desembossar el projecte perquè l'alcalde del PP no continue tenint excuses a les quals agarrar-se per a continuar paralitzant-lo".

El que Jiménez té clar és que "la residència ha de fer-se com més prompte millor, perquè es tracta d'una demanda social i la seua existència és prioritària per a les famílies d'Oropesa". Ha afegit que "volem que els diners estiguen disponibles perquè si les *oropesinas i els *oropesinos ens donen la seua confiança al maig de 2019, agilitar els terminis de construcció de la residència serà una de les prioritats del nou govern del canvi que esperem liderar"
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana