Orpesa: Al voltant de 50 persones acompanyen a la pegada de cartells a Orpesa a la candidata socialista al crit de ?María alcaldessa?


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185004_112266/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/5/185004_112266/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Orpesa | General | 10-05-2019
Al voltant de 50 persones acompanyen a la pegada de cartells a Orpesa a la candidata socialista al crit de ?María alcaldessa?

 María Jiménez està convençuda que a partir del 26 de maig serà la nova alcaldessa d'Orpesa.

Al voltant de 50 persones van recórrer els carrers d'Oropesa minuts abans de les 12.00 de la nit per a acompanyar a la candidata socialista a l'alcaldia, María Jiménez, en el trajecte que aquesta va realitzar a peu des de la seu del partit fins a la paret que s'ha habilitat al poble perquè les diferents formacions polítiques puguen realitzar la pegada de cartells.
Ho van fer amb l'ànim i la moral molt alts, al crit de <>, un càntic que va tornar a realitzar-se minuts després de la mitjanit, quan la pròpia candidata a l'alcaldia va donar per finalitzada la pegada.
La candidata socialista va estar acompanyada pel diputat autonòmic electe i secretari general provincial, Ernest Blanch, i pel diputat nacional electe, Germán Renau.
María Jiménez va manifestar que estava ?molt contenta per haver reunit un nodrit grup de oropesins i oropesines en la pegada de cartells?, persones a les quals va agrair que a hores tan tardanes estigueren al carrer per a reforçar la posició política de la candidata socialista.
També va dir que ?s'acaba d'iniciar una campanya electoral que serà molt il?lusionant, que acabarà amb un canvi en la política d'Oropesa? que ?tanta falta fa?.
Va finalitzar apostant que ?el pròxim 26 de maig l'ajuntament canviarà de color i que ella mateixa serà la pròxima alcaldessa?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana