Plana Alta: PP: Les reformes del PP aconseguixen que l’atur en la Plana Alta baixe en un 30,3%


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/8/162035_93050/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Plana Alta | General | 16-08-2017
PP: Les reformes del PP aconseguixen que l’atur en la Plana Alta baixe en un 30,3%

Les reformes empreses pel Govern del Partit Popular a Espanya han aconseguit que la comarca de la Plana Alta reduïsca la desocupació juvenil en un 30,3%.
La coordinadora comarcal del PPCS, Susana Marquès, ha assegurat que “les polítiques implantades pel Govern d'Espanya per a afavorir la creació d'ocupació estan donant els seus fruits i estan donant la raó al govern del Partit Popular”.
Susana Marquès ha assenyalat que hi ha dues formes de gestionar molt diferents. “El PP té un projecte centrat en les persones i en el progrés dels territoris. Així, mentre el PP crea ocupació i redueix els impostos a les famílies i a les empreses, l'esquerra solament crea problemes als ciutadans com el desmantellament de l'Hospital Provincial de Castelló o la pujada de les taxes de les proves mèdiques als esportistes”.
Per a la coordinadora del PPCS en la Plana Alta, les noves infraestructures per part del Ministeri de Foment en la nostra província com l'AVE que connectarà Castelló en 2 hores i 20 minuts amb Madrid permetrà accelerar la creació d'ocupació i la consolidació de la recuperació.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana