Plana Alta: Benlloch celebra este diumenge una jornada sobre enologia per a potenciar els vins de la terra


 
La Plana al Dia | Plana Alta | Agricultura y Medio Ambiente | 24-05-2012
 

L’Ajuntament de Benlloch ha organitzat una trobada de productors, enòlegs, viticultors i distribuïdors per tal de potenciar l’intercanvi d’idees sobre els vins de la nostra terra. La jornada se celebrarà este proper diumenge dia 27 de maig, a l’Auditori de Benlloch, i estarà conduïda per Joan C. Martín, qui farà una introducció sobre els vins del país i la idoneïtat de reforçar la personalitat dels nostres vins.

La jornada serà a les 11:00h i anirà seguida d’un dinar de germanor pensat per a continuar, d’una forma més amena, la xerrada que haja pogut començar abans.

La inscripció a la jornada i al dinar costa tan sols 10,00 euros.

El conductor de la xerrada serà Joan C. Martín i Martínez (València 1953) és enòleg i escriptor. El 1981 va iniciar la seva tasca com a escriptor de vins, havent signat més de 2.000 articles. Ésautor dels llibres com Els vins de l’arc mediterrani, d’alacant a Montpeller oValencians contra la fil · loxera. Ha estat guardonat amb el Premi Nacional de Literatura Gastronòmica Juan Mari Arzak pel seu article publicat a EL PAÍS La cultura de l’origen en la gastronomia, entre altres premis
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana