Plana Baixa: El PSPV-PSOE d'Ahín planteja la construcció d'una residència de tercera edat per a recuperar població


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185409_112616/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/5/185409_112616/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Plana Baixa | General | 18-05-2019
El PSPV-PSOE d'Ahín planteja la construcció d'una residència de tercera edat per a recuperar població
El candidat a l'alcaldia dels socialistes, Albert Brandy, explica que "durem a terme iniciatives de repoblació i posada en valor del turisme"

El PSPV-PSOE d'Ahín ha proposat en un acte celebrat hui i en el qual han estat acompanyats per Matías Alonso, responsable de memòria històrica del PSPV, la creació d'una residència per a persones majors amb la finalitat de recuperar la població que ha hagut d'abandonar la localitat per la falta d'oportunitats. El candidat a l'alcaldia d'Ahín, ha explicat que "el primer pas serà crear un habitatge tutelat, que permetrà que, les places que no necessiten persones d'Ahín, puguen usar-les persones de la ciutat que necessiten aire pur, especialment per al·lèrgies i problemes respiratoris ocasionats per la contaminació. Aqueixa residència a més crearà llocs de treball fixos i estables per a persones d'Ahín".Així, el candidat socialista ha indicat també que "el nostre govern es basarà, principalment, a donar nova vida al poble, per a evitar que la població va desapareixent sense el seu relleu generacional. La gent ha marxat del poble a treballar fora i l'eix del nostre govern serà donar-los oportunitat perquè puguen tornar, dins del ferm compromís del PSPV-PSOE amb la repoblació rural" i afig que "volem renàixer Ahín, com resa el lema de la nostra campanya. Hem de donar oportunitats laborals perquè no se'n vaja mes gent i en una segona fase perquè els qui es van anar puguen tornar. Per això es farà una adequada gestió de les subvencions, donant-los un caràcter d'inversió, per a no haver de tirar al carrer a la gent quan s'acabe l'ajuda cal crear ocupació estable i de qualitat i que dure tot l'any. Per a això, també serà molt important el transport, l'element primordial per a la cohesió territorial i desenvolupament rural i laboral, i estant Ahín dins d'un parc natural, amb gran moviment turístic".


És per això que Brandy ha anunciat que "tenim el compromís del PSPV-PSOE en la Generalitat que en la pròxima legislatura, es millorarà el vial d'accés al municipi creant unes cunetes de seguretat i prolongant un tram del voral entre el cementeri i el començament de la sendera de la mancomunitat, així com adjudicant a un nou concessionari el projecte de bus" i conclou dient que "aquestes són algunes de les moltes idees que tenim per a Ahín, per això demanarem el vot de les nostres veïnes i veïns perquè pensem que aportarem molt a la nostra població des del govern municipal".

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana