Tales: La Mancomunitat Espadà Millars organitza un concurs de cartells del Dia Mundial Sense Tabac


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185295_112513/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Tales | General | 16-05-2019
La Mancomunitat Espadà Millars organitza un concurs de cartells del Dia Mundial Sense Tabac

La unitat de prevenció comunitària de conductes addictives (UPCCA) de la Mancomunitat Espadà Millars (MEM) ha organitzat un concurs de cartells sobre el Dia Mundial Sense Tabac. Va dirigit a l’alumnat de 5è i 6è de Primària del CRA Espadà Millars (Tales, Suera, Fanzara i Ludiente) i del col•legi Riu Millars de Ribesalbes.
Han de realizar un cartell individualment o per parelles amb el missatge que vulguen, relacionat amb la prevenció del consum de tabac. Hi haurà dos premis, un per cada col.legi. El premi serà un val per a material escolar que es podrá canviar a la papereria que decidirá la MEM. A més a més, els cartells guanyadors s’exposaran a la seu de la Mancomunitat, a Tales, i a l’Ajuntament de Ribesalbes i seran els que s’utilitzaran el proper curs per a fer la campanya de prevenció. Els premis es fallaran en la primera quinzena de juny.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios