Torreblanca: Torreblanca reunirà a centenars d'aficionats en la I Concentració


 
La Plana al Dia | Torreblanca | General | 06-09-2017
 

La Regidories de Participació i Turisme han programat la I Concentració de Tuning & Racing per aquest cap de setmana, que tindrá lloc en Torrenostra els dies 9 i 10 de setembre i que ha sigut organitzada per T&R Project Club.
Aquest projecte s'ha concretat després de diferents reunions mantingudes en els últims mesos entre el regidor de Participació Ciutadana, Josep Garcia Moliner, i membres de T&R Project, orientades a coordinar i atendre les necessitats d'aquest esdeveniment que omplirà d'aficionats el nucli marítim de Torreblanca.
El programa inclou activitats variades obertes al públic des de les 17 hores del dissabte a les 18:30 del diumenge. Una dels actes més populars és la desfilada de cotxes pels carrers de Torrenostra, que reunirà a un centenar d'aquests vehicles a partir de les 22 hores.
Per a la jornada del diumenge s'ha programat una exhibició de Drift, així com novedoses proves entre clubs. El lliurament de trofeus posarà el punt i final a la primera edició d'aquest esdeveniment.
El regidor de Joventut i Participació Ciutadana, Josep Garcia, ha assenyalat que “estem encantats de convertir-nos en l'escenari d'aquesta I Concentració de Tuning, que ens ofereix l'oportunitat de seguir incrementant l'atractiu de Torrenostra durant aquest final de la temporada estiuenca”.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios