Torreblanca: Torreblanca reunirà a centenars d'aficionats en la I Concentració


 
La Plana al Dia | Torreblanca | General | 06-09-2017
 

La Regidories de Participació i Turisme han programat la I Concentració de Tuning & Racing per aquest cap de setmana, que tindrá lloc en Torrenostra els dies 9 i 10 de setembre i que ha sigut organitzada per T&R Project Club.
Aquest projecte s'ha concretat després de diferents reunions mantingudes en els últims mesos entre el regidor de Participació Ciutadana, Josep Garcia Moliner, i membres de T&R Project, orientades a coordinar i atendre les necessitats d'aquest esdeveniment que omplirà d'aficionats el nucli marítim de Torreblanca.
El programa inclou activitats variades obertes al públic des de les 17 hores del dissabte a les 18:30 del diumenge. Una dels actes més populars és la desfilada de cotxes pels carrers de Torrenostra, que reunirà a un centenar d'aquests vehicles a partir de les 22 hores.
Per a la jornada del diumenge s'ha programat una exhibició de Drift, així com novedoses proves entre clubs. El lliurament de trofeus posarà el punt i final a la primera edició d'aquest esdeveniment.
El regidor de Joventut i Participació Ciutadana, Josep Garcia, ha assenyalat que “estem encantats de convertir-nos en l'escenari d'aquesta I Concentració de Tuning, que ens ofereix l'oportunitat de seguir incrementant l'atractiu de Torrenostra durant aquest final de la temporada estiuenca”.