Torreblanca: Torreblanca prioritza les polítiques socials als Pressupostos del 2018


 
La Plana al Dia | Torreblanca | General | 14-12-2017
 

L'Ajuntament de Torreblanca treballa en la confecció dels Pressupostos del 2018, els quals van a prioritzar les polítiques socials orientades a millorar la qualitat de vida de les persones i a atendre les necessitats del dia a dia.
La creació d'ocupació, les polítiques de solidaritat i l'eliminació i rebaixa de taxes i impostos municipals són les principals apostes dels comptes del proper any, que han suprimit la taxa de la bàscula municipal i les alteracions cadastrals, a més de rebaixar el tipus impositiu de l'IBI passant de 0'564 a 0'536.
La finalització del Passeig Marítim, l'adequació dels parcs infantils o la licitació per a la millora del servei de neteja són algunes de les actuacions previstes als pressupostos de l'any que ve, que també incorporen el Fons de Cooperació de la Generalitat dotat en 98.000 €.
Tal com ha subratllat l'alcaldessa del municipi, Josefa Tena, 'són uns pressupostos socials, realistes i amb voluntat inversora. La creació d'ocupació i les polítiques de solidaritat per a les persones més necessitades són dues de les línies principals d'aquestos comptes, que apunten clarament a millorar el dia a dia de les persones'.