Torreblanca: El Ple de Torreblanca s'adhereix al Pla Edificant per a l'ampliació de l'institut


 
La Plana al Dia | Torreblanca | General | 27-12-2017
 

El Ple de l'Ajuntament de Torreblanca ha aprovat l'adhesió al Pla Edificant de la Generalitat Valenciana, a través del qual es preveu dur a terme l'ampliació de l'IES 'El Prat' del municipi amb l'objectiu de millorar les instal·lacions del centre i eliminar els barracons.
La sessió plenària també ha acordat la sol·licitud del reconeixement de La Passió de Torreblanca com Bé Immaterial de Rellevància Local, tràmit que compleix l'objectiu de posar en valor i constatar la importància d'aquesta representació, que també aspira a convertir-se en Bé d'Interès Cultural Autonòmic.
L'adhesió al Conveni Marc de la Diputació sobre la contractació del subministrament elèctric ha estat un altre dels punts abordats.
L'alcaldessa de Torreblanca, Josefa Tena, ha explicat que 'l'adhesió al Pla Edificant ens va a permetre aportar una solució a una de les reivindicacions històriques del municipi en l'àmbit educatiu. L'eliminació dels barracons de l'institut i la construcció d'un nou edifici milloraran substancialment l'activitat educativa d'alumnes i professors'.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios