Torreblanca: Torreblanca adecua els camins rurals reutilitzant l'asfalt fresat en les obres del Passeig Marítim


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/1/167315_97399/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Torreblanca | General | 03-01-2018
Torreblanca adecua els camins rurals reutilitzant l'asfalt fresat en les obres del Passeig Marítim

L'Ajuntament de Torreblanca ha adequat els camins rurals del terme municipal reutilitzant l'asfalt fresat en les obres del Passeig Marítim amb l'objectiu de buscar l'aprofitament d'aquest materialsobrant atenent altres necessitats.
Els treballs d'asfaltat ja han finalitzat i han reparat uns 600 metres del Camí de l'Autopista de la Zona del Puig, via d'ús habitual que era de terra.
L'asfalt utilitzat procedeix íntegrament dels treballs realitzats per una màquina fresadora en les obres que s'estan escometent en el Passeig Marítim per a la creació d'una zona d'aparcament.
El regidor de Serveis Públics, Amadeo Fabregat, ha assenyalat que 'aquesta actuació ens ha permès millorar considerablement la circulació pels camins rurals i alhora reciclar aquest material sobrant optimitzant costos'.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios