Torreblanca: 17 persones abandonen compromís per la falta de transparència i ètica del dos integrants que queden en l’executiva Torre blanquina


 
La Plana al Dia | Torreblanca | General | 15-03-2019
 

El Regidor de Compromís Carlos L. Garcia mes 17afiliats abandonenles files del partit per discrepàncies amb la direcció actual d’una executiva obsoleta , Per al ex-regidor de Compromís” es lamentable aquesta situació on primen mes els interessos personals que els de tot un col•lectiu o els de un poble.
Segons el exregidor de Compromis “Tota aquesta crucifico ve a cuento del favorable vot meu al Paí del Golf on l’executiva volia que votarà NO sense tindre cap projecte alternatiu ni res mes la meua postura no ha variat mai seguis el Sr Garcia”Avui divendres es tenia que votar una llista i ahir ens adonem pel periòdic del “pucherazo” eix la n 1 de la llista abans de votar ningú.
Per al portaveu Torreblanqui “Ací nomes avisen als afiliats quan tenen que votar a les primàries i per interessos personals , per a coses tant importants , l’executiva decideix sense consultar en ningú”.
El Sr. Garcia recorda que en la passadalegislatura ja va hi haure una bona espantada , i que sempre se queda la mateixa persona assoles . El col•lectiupassarà a tindre 7 integrants en dret a vot dels 24 de abans, pràcticament la família mes tres mes .
Per a Carlos Garcia “ La política i mes de poble no te que ser de confrontació i de guerra permanent que es lo que promou aquesta executiva tant nefasta per al poble , això es per a valencià o Madridací venim a consensuar postures per poder fer coses que beneficien a tots i totes. Jo preferís buscar les coses que ens unissen en lloc de les que ens separen “Continua el ex- Portaveu
Per al Ex-Regidor torre blanquí aquesta situació es molt surrealista , i mes si contes que esta tot el que vam prometre complit a falta de la rampa de l’església que prompte es farà al estar ja el procediment de licitació tancat i amb la adjudicatària apunt de escomentzar.
Tot açò ho dic ara , fins aquest moment i després de 8 mesos i tantes provocacions i actuacions per part de l’executiva que son 2 , no he volgut entrar en polèmiques, però açò es mereix una resposta .
La pregunta es : I ara que farem en la nostra llista que volíem presentar avui? .

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana