Torreblanca: Baixes en Compromís


 
La Plana al Dia | Torreblanca | General | 18-03-2019
 

Després de vore la inactivitat per part de compromís en la campanya de difamació i menys preu en contra del Regidor Carlos L. Garcia , després de conèixer la carta de sanció greu per una qüestió de golf si o golf no , simplement per aquest tema ens pareix una crucificció per lo tant es decisió unànime del grup que considera que els companys no son per a un rato, traslladem la nostra solidaritat total al nostre company i optem per altres actituds.
Exposem la nostra renuncia a formar part de Bloc compromís Torreblanca i la seua executiva per el menyspreu que li dedicaven els seus excompanys que obeïa al desmeditinterès de col•locar de nº 1 a la actual cap de llista de Compromís per Torreblanca que casualment es la filla . Complirallò que es promet en campanya deuria de ser lo normal en política.
En aquesta nota enviada a la DireccióGral de Compromís ,les 17 persones volem transmetre el nostre profund malestar amb la executiva de Bloc Compromís per Torreblanca, per la manera de tractar al ara Regidor en el Grup de no Adscrits , Carlos Luis Garcia Garcia. Per aquestes persones i una majoria del poble Garcia ha treballat de valent durant aquesta legislatura portant endavant molts projectes .
Avui hem reconegut totsel bon treball fet , menys per els seus ex-companys de l’executiva de Bloc Compromís Torreblanca que ara sabem el perquè.Al igual també que la majoria del
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana