Torreblanca: El PP presenta una candidatura marcada per la il•lusió i la responsabilitat per a “retornar l'Ajuntament als seus veïns”


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/4/184179_111566/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Torreblanca | General | 13-04-2019
El PP presenta una candidatura marcada per la il•lusió i la responsabilitat per a “retornar l'Ajuntament als seus veïns”

La candidata del Partit Popular a l'alcaldia el 26 de maig, María Ferrando, ha presentat aquest matí davant més d’un centenar d'assistents una llista municipal composta per “torreblanquins que ambicionen aportar el seu talent, treball i sacrifici en benefici del que més volen: Torreblanca”

“Ací us presente una candidatura feta per i per a Torreblanca. Marcada per la il•lusió i la passió pel nostre municipi; pel compromís i la responsabilitat que mereixen els torreblanquinos i, sobretot, composta per veïns que volen aportar el seu talent, treball i sacrifici en benefici del que més volen: Torreblanca”. Amb aquestes paraules la candidata del Partit Popular a l'alcaldia, María Ferrando ha presentat la candidatura local mitjançant la qual ambiciona “continuar sent l'opció majoritària dels veïns i, a més, recuperar l'Ajuntament per a ells”.

Davant més d'un centenar d'assistents que han volgut omplir la Biblioteca Nova en un acte de presentació de candidatura que ha comptat amb el president del PPCS i número 1 als Corts per Castelló, Miguel Barrachina, Ferrando ha desgranat un projecte “ambiciós i integrador en el qual van a tenir cabuda totes les demandes i reivindicacions de tots els nostres veïns i que conjuga a la perfecció la renovació de la joventut i l'experiència”.

“Volem que Torreblanca siga el que vulguen els seus veïns. Així ha sigut sempre amb governs del PP i ara, després de quatre anys de PSOE, Compromís i ExCiutadans en els quals han estat més preocupats d'interessos partidistes que de treballar pels torreblanquinos, ha arribat el moment en el qual l'Ajuntament de Torreblanca torne a anar de la mà dels seus veïns”, ha incidit l'alcaldable popular.

I és que, tal com ha remarcat Ferrando, “tan sols tots junts podrem dissenyar les millors solucions per al nostre poble. Apostant pel teixit econòmic i associatiu local, pels nostres recursos naturals i per potenciar el nostre litoral; en el Partit Popular ens creiem Torreblanca i treballarem de forma incansable per ella”.


Lista candidatura:

1.- María Ferrando
2.- Tania Agut
3.- Antonio Martínez
4.- Juana Mansilla
5.- Pablo Méndez.
6.- Marta Llopis
7.- Juan José Montañés
8.- Juan Diego Sanz
9.- Saray Domingo
10.- Cristian Garcés
11.- Claudia Calin
12.- Sara Belles
13.- Jose Luis Calleja

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana