Vila-real: Vila-real crida a viure les festes amb ‘Coneixement’ a través d’un concurs de ‘selfies’ amb la xapa de la iaia del Coneixement


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2015/5/125128_68400/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2015/5/125128_68400/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2015/5/125128_68400/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | Fiestas | 06-05-2015
Vila-real crida a viure les festes amb ‘Coneixement’ a través d’un concurs de ‘selfies’ amb la xapa de la iaia del Coneixement

La campanya de prevenció del consum d'alcohol i drogues, Coneixement!, organitzada per la Unitat de Prevenció Comunitària (UPC) de la Regidoria de Serveis Socials torna a arribar a les festes de Sant Pasqual per a animar als vila-realencs a gaudir de les festes al màxim, però amb coneixement. Amb el lema ‘En festes, dóna la xapa’, enguany la campanya ha posat en marxa un concurs de ‘selfies’ en el qual els participants hauran de fer-se una ‘autofoto’ amb la xapa de la iaia del Coneixement. El premi al millor ‘selfie’ serà d’un pernil patrocinat pel Mesón La Vila.
La campanya, amb la qual es pretén prevenir als veïns de l'abús del consum d'alcohol i drogues, s'iniciarà aquest divendres a les 13.15 hores al jardí de Jaume I, poc després de la tradicional descàrrega de coets i volteig general de campanes que anuncia l'inici de les festes. El dilluns de xulla, a partir de les 18.30 hores, es repartirà la xapa amb la imatge de l'àvia de Coneixement pels carrers de la ciutat, entrant a les penyes, per a animar a la ciutadania a participar en el concurs. I, l'últim dissabte de festes, la Casa dels Mundina acollirà el lliurament del pernil al ‘selfie’ guanyador de la nova campanya de Coneixement!.
En total s'han realitzat 3.000 unitats amb la imatge de la iaia del Coneixement que es repartiran entre veïns, penyes i comerços. “Amb el lema ‘En festes, dóna la xapa, intentem estar, una vegada més, al costat de la ciutadania sense deixar de costat la festa. Si per alguna cosa ens hem caracteritzat al llarg de tots aquests anys és per estar a peu de carrer, pegant la pallissa, donant la xapa, però sempre oferint consells útils per a compaginar la festa, la diversió i fomentar un estil de festa saludable” ha assenyalat la regidora de Serveis Socials, Mònica Alvaro. Per la seua banda, José Gisbert, responsable de l’UPC, ha indicat que la xapa recorda el missatge d'una campanya que va començar ara fa sis anys “on es posa l'accent que s'ha de beure amb coneixement, sent adult i allunyar-se de les drogues ja que no porten a cap lloc sinó que fastiguegen la festa a un mateix i als altres”.
Per a participar en el concurs els interessats poden consultar les bases en el Facebook Coneixement o Upc Vila-real. La regidora i el tècnic de l’UPC han animat a la ciutadania a participar en aquesta nova edició de la campanya i enviar les seues ‘selfies’.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana