Vila-real: El PP proposa ampliar la transparència amb una comissió trimestral sobre l'estat dels comptes a Vila-real


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/12/166346_96621/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 07-12-2017
El PP proposa ampliar la transparència amb una comissió trimestral sobre l'estat dels comptes a Vila-real

El Partit Popular de Vila-real ha proposat avui a través d'una moció ampliar la transparència a Vila-real davant a greu opacitat que ha imposat Bell-lloc des que governa.

Els populars, tal com ha reclamat l'edil del PP, Carlos Gil, proposen que “de forma trimestral es present per part del regidor d'Hisenda, en el si de la Comissió Informativa de Comptes, l'estat d'execució del pressupost amb detall de les despeses i ingressos”. Una sol•licitud que els populars han elevat al ple davant la greu opacitat imposada per l'alcalde a Vila-real.

El regidor ha posat dos exemples concrets. El PP de Vila-real va demanar al setembre l'estat d'execució del pressupost per registre d'entrada i no han sigut ni contestats o, per exemple, van demanar una còpia del pla pressupostari a mitjà termini “i després de vuit mesos no ens han contestat”, lamenta.

Gil ha recordat que la Llei obliga a l'alcalde a facilitar la informació que els grups i regidors li demanen i, fins i tot, hi ha alcaldes condemnats per prevaricació per no haver facilitat documentació a la resta de grups.

A açò se li suma el desastre de la gestió de Benlloch. Tots els mesos apareixen pufos, factures sense pagar i sorpreses. Per aquest motiu “és necessària la transparència i, sobretot, en el cas de Vila-real que la situació és ja molt greu".

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana