Vila-real: Economia obté 20.000 euros d'ajudes de la Generalitat per a la promoció del comerç local amb fires i campanyes


 
La Plana al Dia | Vila-real | General | 02-01-2018
 

La Regidoria d'Economia ha obtingut recentment una injecció econòmica de la Generalitat, a través de la Direcció General de Comerç, de 20.000 euros en dues línies d'ajudes per a l'impuls del comerç local a través de diferents tipus de campanyes i fires. La major quantia, 15.000 euros, correspon al finançament d'accions promocionals, mentre que els 5.000 euros restants es destinaran a l'organització d'esdeveniments, com la Fira del Llibre o del Motor, per a sufragar despeses com el muntatge, seguretat, neteja o megafonia, entre uns altres.
El regidor d'Economia, Xavier Ochando, valora molt positivament l'obtenció d'aquests fons. “El suport al comerç local, a través de diferents campanyes, fires i esdeveniments, és una de les prioritats de l'àrea d'Economia. Aquestes ajudes ens permetran seguir reforçant les polítiques de promoció comercial, sempre en col·laboració amb els nostres comerciants i Ucovi, i vénen a demostrar, una vegada més, el suport de la Generalitat a les persones i a Vila-real”, argumenta l'edil. En aquesta línia, Ochando recorda que la Regidoria d'Economia ha rebut durant 2017 prop de 3,6 milions d'euros de subvencions de la Generalitat en programes d'ocupació i d'inserció laboral que han beneficiat més de 400 persones a la ciutat.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios