Vila-real: L'autoritat competent ha declarat la mort d'Andrea Carballo com a assassinat masclista


 
La Plana al Dia | Vila-real | General | 08-01-2018
 

Hola, com ja sabreu, l'autoritat competent ha declarat la mort d'Andrea Carballo com a assassinat masclista. Només conéixer la notícia, l'Ajuntament de Vila-real ha decidit baixar les banderes a mitja asta i convocar per a demà un Ple extraordinari (11.30 hores) que decretarà tres dies de dol oficial per l'assassinat masclista de la jove de Vila-real. A les 12.00 hores, es convoca una concentració de tres minuts de silenci en condemna i rebuig de l'assassinat d'Andrea i totes les violències masclistes, on hi ha previst un xicotet parlament.Com a conseqüència dels tres dies de dol oficial -dimarts, dimecres i dijous-, se suspenen tots els actes públics, inclosa la roda de premsa programada per a demà
L'alcalde, José Benlloch, convida tota la ciutadania a participar en els tres minuts de silenci i mostrar la condemna unànime de la ciutat a la violència masclista.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios