Vila-real: Vila-real acollirà demà l’últim taller de la província del Concurs d’emprenedors organitzat per l’EOI


 
La Plana al Dia | Vila-real | General | 12-04-2018
 

Aquest divendres, 13 d’abril, la Fundació Globalis serà l’encarregada de realitzar l’últim taller formatiu de la província de Castelló, emmarcat dins del Concurs d’emprenedors de l’EOI. D’aquesta manera, Globalis se suma a la formació dels joves valencians a través del taller Habilitats de comunicació, impartit per la seua directora, Maria Bellmunt, a la Biblioteca Universitària del Coneixement (BUC) de Vila-real de 10 a 13 hores. Aquest taller pretén que els assistents aconseguisquen ser bons oradors i realitzen presentacions orals eficaces i professionals de tal forma que adquirisquen habilitats i coneixements de comunicació que els facen controlar en tot moment la situació davant de l’audiència.

La Fundació Globalis col·labora amb l’Ajuntament de Vila-real i la xarxa Innpulso, l’Ajuntament de Castelló i la Fundació Caixa Rural de Vila-real, entre altres, en la formació dels joves participants del Concurs d’emprenedors de l’Escola d’Organització Industrial (EOI) cofinançat pel Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat i Fons Social Europeu.

Fins al 17 d’abril s’impartiran per tota la Comunitat Valenciana diferents tallers per a tractar temàtiques professionals relacionades amb l’emprenedoria: Nous professionals, tendències en tecnologia, marca personal, lean startup, knowmads... L’objectiu del concurs és impulsar l’emprenedoria entre els joves, afavorint la cultura emprenedora i dotant-los del coneixement necessari per a la definició d’idees i models de negoci viables acompanyant-los en el procés de transformar la seua idea.


Fundació Globalis

La Fundació Globalis és una entitat privada que té com a objectiu promoure la modernització del teixit empresarial a Vila-real i presta suport a totes aquelles iniciatives que suposen innovació o diversificació empresarial o social. Dinamitzant el teixit socioeconòmic, la ciutat i la seua àrea d’influència des d’una perspectiva global amb un nou model d’innovació 360º, Globalis promou i dóna suport a l’emprenedoria i els projectes innovadors, treballa per a millorar l’ocupabilitat dels joves a més que dóna suport a projectes innovadors vinculats al sector de la salut, la nutrició o l’esport. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana