Vila-real: La VI edició de Malabara’t arriba aquesta setmana al Termet amb una quinzena d’espectacles i tallers d’artistes de tot el món


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/7/174601_103403/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 10-07-2018
La VI edició de Malabara’t arriba aquesta setmana al Termet amb una quinzena d’espectacles i tallers d’artistes de tot el món

La VI edició de la Trobada de Malabaristes de Vila-real, més coneguda com Malabara’t, que es realitza amb caràcter biennal, torna aquest divendres, dissabte i diumenge a l'incomparable marc del Termet de la Mare de Déu de Gràcia amb una agenda repleta d'activitats per a tots els públics, on companyies i artistes arribats de tot el món oferiran diferents espectacles i tallers per a tots els públics.
“És un dels plats forts de l'estiu, que ofereix una gran varietat d'activitats gratuïtes, per a grans i menuts, on la il·lusió i la fantasia s'ensenyoriran del nostre espai més emblemàtic”, explica el regidor de Cultura, Eduardo Pérez.
La mostra començarà el divendres 13, a les 18.00 hores, amb la recepció dels participants i inscripcions, ja que tal com assegura la directora artística del festival Marta Martín, manté el format de festival i trobada, per la qual cosa hi haurà activitats a les quals podran sumar-se els qui s'hagen inscrit prèviament, així com el públic.
A l'esdeveniment inaugural se sumen algunes actuacions com les quals inclourà el Cabaret Malabara’t, a les 22.30 hores. El dissabte hi haurà activitats durant tot el dia. “Als tallers de circ i màgia que tindrem durant el matí, a les 18.00 hores se sumaran espectacles de reconeguts artistes i agrupacions, sense oblidar la Gran Gala Malabara’t, a les 22.30 hores, entre altres esdeveniments”, indica Martín. El diumenge començarà amb les Olimpíades Malabara’t, a les 12.00 hores i a les 16.00 hores es tancarà el festival.
“Des de l'organització hem posat tota la nostra il·lusió i passió perquè els qui ens visiten gaudisquen de música, olimpíades, malabars, tallers i tot tipus d'esdeveniments amb artistes de tot el món, però també del territori nacional”, assegura.
Per la seua banda, Pérez convida a tots els veïns i aficionats de la comarca a “gaudir del nostre Termet, un paratge únic, i de la cultura i l'oci d'aquest festival, que cada vegada que es realitza es converteix en tot un referent de l'època estival”.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios