Vila-real: Els ‘Premis Globalis’ 2018 donaran valor a l’esforç dels emprenedors


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/7/174832_103607/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 17-07-2018
Els ‘Premis Globalis’ 2018 donaran valor a l’esforç dels emprenedors

La Fundació Globalis, amb el suport de l'Ajuntament de Vila-real, ha convocat la cinquena edició dels “Premis Globalis” a través dels quals volen identificar, reconéixer, promoure i divulgar l'esforç dels emprenedors que estan al capdavant de joves iniciatives empresarials.

El jurat encarregat de decidir els guardons atorgarà un primer premi valorat en 1.500 € i dos accèssits de 500 €, a més del “Premi Trajectòria”.

D'altra banda, es concedirà el guardó “Vila-real Innpulso”, que s'atorga amb l'Ajuntament de la ciutat, com a reconeixement per a l'empresa que representarà la ciutat de Vila-real en les diferents trobades organitzades en el marc de la Xarxa Nacional de Ciutats de la Ciència i la Innovació. Aquest guardó es concedirà exclusivament a una empresa que se situe o tinga vinculació amb la ciutat de Vila-real.

Poden participar en aquests premis pimes, cooperatives, empresaris individuals, comerços i establiments hostalers, independentment de la seua forma jurídica, que hagen començat la seua activitat després de l'any 2012, i que posseïsquen un caràcter innovador, entenent-se aqueixa innovació en sentit ampli (producte, processos, model de negoci, comercialització…).

Els candidats que s'animen a participar en aquesta edició hauran d'emplenar i enviar per correu electrònic el formulari de la seua candidatura, en el qual presenten la seua empresa, producte i oportunitat detectada, entre altres punts. Els finalistes hauran de defensar la seua empresa davant del Jurat avaluador, format per les entitats de la província més significatives en matèria d'innovació i emprenedoria. Els interessats poden descarregar-se les bases de la convocatòria i el formulari de participació en www.fundacionglobalis.org.

Fundació Globalis

La Fundació Globalis és una entitat privada que té com a objectiu promoure la modernització del teixit empresarial a Vila-real i presta suport a totes aquelles iniciatives que suposen innovació o diversificació empresarial o social. Dinamitzant el teixit socioeconòmic, la ciutat i la seua àrea d’influència des d’una perspectiva global amb un nou model d’innovació 360°, Globalis promou i ajuda l’emprenedoria i els projectes innovadors, treballa per a millorar l’ocupabilitat dels joves, a més de donar suport a projectes innovadors vinculats al sector de la salut, la nutrició o l’esport.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana